Coupons, Deals, Offers, Promo Codes

Today's Amazon Quiz Answers - 11 August 2020 - Amazon Daily Quiz & Answers, Win prizes everyday on Amazon.in

Win amazing prices from amazon.in by participating Amazon Daily Quiz. Answers added for 11 August 2020. Submit Correct answers in Amazon App to Win amazing prices. Ammazon quiz answers for today - 11 August 2020 added. Participate in amazon daily quiz from amazon mobile app and win exciting prizes everyday.

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck and if you were selected then you will get Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.

Answers Added for Amazon Quiz for 29th May 2020 Submit these answers & Win Samsung Galaxy Note 10 in Today's Amazon Quiz. Amazon Quiz contest's timing is 8 AM to 12 PM Daily. Submit Correct answers in Amazon App to Win the prize.

Today's Amazon Quiz Answers, 28th May 2020 | Win Samsung Galaxy Note 10 from amazon.in

Question 1 : Whose latest book about childhood travels is titled 'Hop On'?

Answer - Zambia

Question 2 : Which famous Bollywood actor has recently been appointed the brand ambassador of the National Anti- Doping Agency (NADA) ?

Answer - Suniel Shetty

Question 3 : Which country became the 1st nation in Europe to declare an official end to the COVID-19 pandemic?

Answer - Slovenia

Question 4 : The 1985 shoes of which legendary sportsperson recently sold at a Sotheby auction for $560000?

Answer - Michael Jordan

Question 5 : A T20I series between India and which country held in the early part of 2020, featured two matches that went into the Super Over?

Answer - New Zealand

How To Play This Daily Amazon Quiz ?

  1. Amazon daily quiz is Amazon App Only Contest – Download amazon App

  2. Opoen Amazon App & Login into Your Account

  3. Search the Word “Quiz”

  4. On results You Will See “Amazon Funzone – Quiz Time Daily” Banner

  5. Click On The Quiz Time FunZone Banner and goto Amazon Quizzes Page

  6. There you will see “Daily Amazon Quiz” , “Amazon Monthly Quiz” & “Amazon Special Editions Quizzes”

  7. Click On Daily Quiz Banner & Quiz Will Start. You Can Find All Correct Amazon Quiz Today Answers above

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.


Amazon Quiz Answers for previous days

Today's Amazon Quiz Answers, 28th May 2020 | Win GoPro Hero 8 from amazon.in

Question 1 : Which famous foreigner after whom a city in India is named, landed on Indian shores on 20th May, 1498?

Answer - Vasco da Gama

Question 2 : The Western Ghats, one of the eight hotspots of biological diversity in the world, is spread across how many Indian states?

Answer - 6

Question 3 : Which French company helped Indian Railways manufacture the 12000 HP electric locomotive?

Answer - Alstom

Question 4 : “Aapda. Seva Sadaiv” is the motto of which of these Indian organisations?

Answer - NDRF

Question 5 : Which Indian FMCG company recently launched their e-commerce app 'OrderMe'?

Answer - Patanjali

Today's Amazon Quiz Answers, 28th May 2020 | Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance from amazon.in

Question 1 : Which Indian has recently been elected the Chairman of the WHO Executive Board?

Answer - Harsh Vardhan

Question 2 : Which of these is an Amazon Prime series about a 'virtual afterlife' starring Robbie Amell in the lead role?

Answer - Upload

Question 3 : Maharana Pratap Singh I, whose birth anniversary was celebrated in May, was the 13th king of which kingdom?

Answer - Mewar

Question 4 : Which of these platforms added a new feature titled 'bedtime reminder' to help its users reduce screen time?

Answer - Youtube

Question 5 : Carmen Reinhart has been appointed as the new VP and Chief Economist of which international organisation?

Answer - World Bank

Today's Amazon Quiz Answers, 27th May 2020 | WiWin LG W30 Pro Smartphone from amazon.in

Question 1 : Fenway Sports Group owns which football club that is currently top of the table in its domestic league?

Answer - Liverpool

Question 2 : Who among these has been posthumously awarded the Padma Vibhushan in 2020?

Answer - Arun jaitley

Question 3 : Who has forayed into the Electric Vehicle market with their new offering iQube Electric?

Answer - TVS Motor

Question 4 : Which famous character actor is playing the role of Indian team manager PR Man Singh in the movie 83?

Answer - Pankaj Tripathi

Question 5 : Bal Shakti Puraskar is annual award presented by the Indian President to whom?

Answer - Children

Today's Amazon Quiz Answers, 26th May 2020 | Win Canon M200 Mirrorless Camera from amazon.in

Question 1 : KK Shailaja who recently appeared on the BBC talking about combating the COVID- 19 crisis is the Health Minister of which state?

Answer - Kerala

Question 2 : The UN Secretary General has suggested using pre- recorded messages from world leaders during the next UNGA session. What does GA stand for, in UNGA?

Answer - General Assembly

Question 3 : Which of these famous actors has played the following roles- Byomkesh Bakshi and Mahatma Gandhi?

Answer - Rajit Kapur

Question 4 : Stephanie Del Valle of Puerto Rico crowned which lady born on May 14, 1997 as Miss World 2017?

Answer - Manushi Chhillar

Question 5 : Which cricketer born on May 27, is the first Indian to hit six sixes in an over in first class cricket?

Answer - Ravi Shastri

Answers Added for Amazon Quiz for 25th May 2020 Submit these answers & Win Rs.25,000 Amazon Pay Balance in Today's Amazon Quiz. Amazon Quiz contest's timing is 8 AM to 12 PM Daily. Submit Correct answers in Amazon App to Win the prize.

Today's Amazon Quiz Answers, 25th May 2020 | Win Rs.25,000 Amazon Pay Balance from amazon.in

Question 1 : Nitish Bharadwaj who played Krishna in BR Chopra's Mahabharat, also plays the title role in which of these mythological series?

Answer - Vishnu Puran

Question 2 : Which famous poet known for poems such as 'Bidrohi' and his work in the publication 'Dhumketu' was born on 24th May in Churulia, Asansol?

Answer - Kazi Nazrul Islam

Question 3 : General Atlantic, Vista Equity Partners, Silver Lake, Facebook - they are all recent investors in which Indian company?

Answer - Reliance Jio

Question 4 : Bheeshm International is a production house started by which famous television and film personality?

Answer - Mukesh Khanna

Question 5 : Sebastian Vettel will be leaving which historic F1 team at the end of this year's delayed F1 season?

Answer - Ferrari

Answers Added for Amazon Quiz for 24th May 2020 Submit these answers & Win Vivo S1 in Today's Amazon Quiz. Amazon Quiz contest's timing is 8 AM to 12 PM Daily. Submit Correct answers in Amazon App to Win the prize.

Today's Amazon Quiz Answers, 24th May 2020 | Win Vivo S1 from amazon.in

Question 1 : The Blue Umbrella‘, ‘The Angry River‘ and ‘A Flight of Pigeons‘ are books written by which author born on 19th May?

Answer - Ruskin Bond

Question 2 : his app introduced by Google, crossed 50 million downloads in May 2020 and has a tab focused presentation mode. Which app is it?

Answer - Meet

Question 3 : Ambikapur, Rajkot, Surat, Mysore, Indore and Navi Mumbai were the only cities to receive which of these statuses from the government?

Answer - Five star garbage free cities

Question 4 : Since March 27, at 8 PM every day the Eiffel Tower sparkles for an extra 10 minutes, displaying what message?

Answer - Merci (Thank you)

Question 5 : National Anti-Terrorism Day in India is observed on the death anniversary of which famous Indian?

Answer - Rajiv Gandhi

Today's Amazon Quiz Answers, 23th May 2020 | Win Fossil Explorist Watch from amazon.in

Question 1 : May 12 is celebrated as International Nurses Day to commemorate the anniversary of whose birth?

Answer - Florence Nightingale

Question 2 : Sanya Malhotra is playing which famous Indian's daughter in an upcoming Anu Menon movie starring Vidya Balan?

Answer - Shakuntala Devi

Question 3 : The K League recently restarted with Jeonbuk Motors hosting Suwon Bluewings. K League is the national football league of which country?

Answer - South Korea

Question 4 : InRecently discovered HR 6819 is the closest-known of what celestial phenomenon/object to Earth?

Answer - Black Hole

Question 5 : Which country recently became the 30th country to join the North Atlantic Treaty Organization?

Answer - North Macedonia

Answers Added for Amazon Quiz for 22th May 2020 Submit these answers & Win Apple iPad Air in Today's Amazon Quiz. Amazon Quiz contest's timing is 8 AM to 12 PM Daily. Submit Correct answers in Amazon App to Win the prize.

Today's Amazon Quiz Answers, 22th May 2020 | Win Apple iPad Air from amazon.in

Question 1 : In India, May 11 is celebrated as what day which marks the anniversary of Pokhran nuclear tests of 1998?

Answer - National Technology Day

Question 2 : Which social reformer born on this day (May 22nd), is regarded by many historians as the father of the 'Indian renaissance'?

Answer - Raja Ram Mohan Roy

Question 3 : What is the title of the book written by Omid Scobie and Carolyn Durand on Prince Harry and Meghan Markle's life together?

Answer - Finding Freedom

Question 4 : In Avengers: Endgame, who sacrifices her life so that Hawk-eye can obtain the soul stone?

Answer - Natasha Romanoff

Question 5 : Who scored the first goal in the Bundesliga post its reopening after the lockdown phase?

Answer - Erling Haaland

Answers Added for Amazon Quiz for 21th May 2020 Submit these answers & Win Apple iPad Air in Today's Amazon Quiz. Amazon Quiz contest's timing is 8 AM to 12 PM Daily. Submit Correct answers in Amazon App to Win the prize.

Today's Amazon Quiz Answers, 21th May 2020 |Win Rs.15,000 Amazon Pay Balance

Question 1 : Israel has recently named a street in Tel Aviv after which Indian as a tribute on his 159th birthday?

Answer - Rabindranath Tagore

Question 2 : DRUVS is a contactless ultraviolet sanitization cabinet developed by which organisation?

Answer - DRDO

Question 3 : Deepa Malik, the Indian para-athlete who announced her retirement recently, used to represent India in which of these events?

Answer - Shot Put and Javelin

Question 4 : Avianca, the world's second-oldest airline, is based in which country?

Answer - Colombia

Question 5 : Who plays the role of policeman Hathiram Chaudhary in the Amazon Prime series 'Paatal Lok'?

Answer - Jaideep Alhawat

Today's Amazon Quiz Answers, 20th May 2020 | Win Mi A3 Smartphone

Question 1 : Leo Carter became the 4th in T20 cricket and 7th overall to achieve what feat? (Hint : Yuvraj achieved this in 2007)

Answer - Hit 6 Sixes in An Over

Question 2 : David Stern was a former Commissioner of which famous Sports league? (Hint : Players like LeBron James, Michael Jordan played in this league)

Answer - NBA

Question 3 : Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Answer - Simpsons

Question 4 : Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Answer - Odisha

Question 5 : Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan - what are these that heavily affected India's west coast in 2019?

Answer - Cyclones

(Answers Added) Amazon Quiz Answers for 19th May 2020- Submit Answers & Win JBL Boom Box Speakers in Today's Amazon Quiz. Amazon Quiz contest's timing is 8 AM to 12 PM Daily. Submit Correct answers in Amazon App to Win Amazon Quiz and exciting prices like JBL Boom Box Speakers

Today's Amazon Quiz Answers, 19th May 2020 | Win JBL Boom Box Speakers

Question 1 : What socio-religious society was formed by Swami Vivekananda in May 1897?

Answer - Ramakrishna Mission

Question 2 : Long March 5B is a new generation space launch vehicle from which country?

Answer - China

Question 3 : Sent on May 24, 1844, ‘What hath God wrought?‘ was the first message of what kind?

Answer - Telegraph message

Question 4 : Which company recently launched a new virtual reality meeting app called Vive Sync?

Answer - HTC

Question 5 : Under their Basic Plan, how long do you get on a free Zoom video call?

Answer - 40 minutes


Today's Amazon Quiz Answers, 18 May 2020

Question 1 : Which famous theater personality is known for plays such as 'Odakulu Bimba', 'Taledanda' and 'The Dreams of Tipu Sultan'?

Answer - Girish Karnad

Question 2 : In a recent interview with Pommie Mbangwa, AB De Villiers compared Virat Kohli and Steve Smith to which two greats from another sport?

Answer - Federer and Nadal

Question 3 : Which of these famous actors featured with Irrfan Khan in the acclaimed movie 'The Lunchbox'?

Answer - Nawazuddin Sidddiqui

Question 4 : On May 18 a day is observed to thank everyone involved in trying to find a vaccine to which virus?

Answer - HIV

Question 5 : What is the name of a WWE Pay per view event that was recorded at the WWE Global Headquarters and broadcast on May 10?

Answer - Money in The Bank

Today's Amazon Quiz Answers, 17 May 2020- Win Samsung Galaxy Z Flip

Question 1 : What is the name of India's massive repatriation operation to bring back stranded Indians from different parts of the world?

Answer - Vande Bharat

Question 2 : CSIR's new paper-based test strip for COVID-19 is named after which fictional detective?

Answer - Feluda

Question 3 : Arribada is a unique nesting phenomenon associated with which animal?

Answer - Turtle

Question 4 : Which person born in May, became the first Asian to win the Nobel Prize?

Answer - Rabindranath Tagore

Question 5 : Recently which of these birds were sighted in Navi Mumbai in large numbers?

Answer - Flamingo

Amazon Quiz Answers Win- Dyson Air Purifier on 16th May 2020

Question 1: Chithirai Festival, which was streamed online for the first time, is an annual celebration that takes place in which Indian city?

Correct Answer: Madurai

Question 2: Which country is set to launch the remote sensing satellite Artika-M to monitor Arctic climate and environment?

Correct Answer: Russia

Question 3: Who is the only cricketer to have scored 50 or more One Day International centuries?

Correct Answer: No One Has Scored 50 Hundred

Question 4: Which star features in the upcoming game 'Cyberpunk 2077'?

Correct Answer: Keanu Reeves

Question 5: What is the name of the Government of India portal where you can get fast track exemptions on drone authorization?

Correct Answer: Garud

Amazon Quiz Answers Win- Sony Playstation 4 on 15th May 2020

Question 1: Which plant species was recently removed from the 'tree' category by amending the Indian Forest Act, 1927?

Correct Answer: Bamboo

Question 2: The latest edition of which game series is titled 'Valhalla'?

Correct Answer: Assassin's Creed

Question 3: What nine-letter term serves as a noun or adjective that refers to the current holder of a political office?

Correct Answer: Incumbent

Question 4: Which app, founded by Zhang Yiming, recently crossed 2 billion downloads?

Correct Answer: TikTok

Question 5: Which of these football leagues is set to restart on 16th May, 2020 after the stoppage due to the COVID-19 crisis?

Correct Answer: Bundesliga

Amazon Quiz Today , Amazon Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Today Answers , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Quiz Answers Today , Amazon Today’s Quiz Answers

© 2020, TechnoManiac