Decoding Online Shopping and Personal Finance

Answers for Flipkart Video Fake or not 16th July: Play Flipkart Video Fake or not and win assured flipkart rewards

Flipkart Video presents Fake or not game which users can watch video and choose given information is __fake or not__, if you can answer all questin correctly you will get assured rewards from flipkart. ## Play Flipkart Video presents Fake or not and win assured rewards 16th July 2020 Rewards

July 14th, 2020

Flipkart Video Fake or Not Answers

Flipkart Video presents Fake or not game which users can watch video and choose given information is fake or not, if you can answer all questin correctly you will get assured rewards from flipkart.

Go to the Flipkart Game Zone or the Video section on Flipkart app and open Fake or not. Answer the questions and if all your answers are correct, win minimum 5 supercoins daily.

IF YOU UNBLE TO SEE BANNER OF THIS GAME follow :- Go to supercoin section scroll down will find fake or not click it and it will work

Rewards :

  1. ₹1000 gift vouchers for 100 winners
  2. ₹50 gift vouchers for 3000 winners
  3. Supercoins for remaining winners

Flipkart Fake or Not Todays Answers - Win Flipkart Vouchers of Rs.1000

Flipkart Fake or Not - 16 July 2020 Answers

  1. Indian National Anthem is declared the world’s best national anthem by UNESCO Answer : Fake
  2. Bulls charge when they see colour red Answer : Fake
  3. Family mistakens marijuana for methi Answer : Not Fake
  4. Alia Bhatt & Ranbir were to get married in January 2020 Answer : Fake
  5. Mass spread of Covid-19 in Bihar and the groom died 2 days after the wedding Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not - 15 July 2020 Answers

Question 1. Indians citizens try to stop illegal chinese construction

Answer : Fake.

Question 2. Taking a hot bath protects you from corona virus

Answer : Fake.

Question 3. Kajol suffered from temporary memory loss

Answer : Not Fake.

Question 4. Blue whale is the largest living organism on Earth

Answer : Fake.

Question 5. A goat was arrested for eating flowers and vegetables

Answer : Not Fake.

Answers for Flipkart Video Fake or not 15th July

Flipkart Fake or Not 14 July 2020 Answers

Q1. PM Dhan Laxmi Yogna Gives Loan Upto 5 lakh for free to Woman ?

Answer 1 – FAKE

Q2. COVID19 Patient Died as Family Unplug Vantilator.?

Answer 2 – NOT FAKE

Q3. Only 10% of Human Brain is Used?

Answer 3 – FAKE

Q4. Does Spicejet do an emergency landing due to the smelly toilet?

Answer 4- NOT FAKE

Q5. Due to Nepotism Pranav’s Spot given to Arjun Tendulakar ?

Answer 5 – FAKE

Flipkart Fake or Not 13 July 2020 Answers

Q1. Prolonged Use of Mask Cause Ocigen Deficiency ?

Answer 1 – FAKE

Q2. Kumbh Mela Gathering can be Seen From Space.?

Answer 2 – Not Fake

Q3. WHo Sent a Warning of Nipah Virus Spread in India?

Answer 3 – FAKE

Q4. Court Give Divorce on Refusing of Sindoor?

Answer 4- NOT FAKE

Q5. Salman Khan Donated Rs.500 Crore to Fight with Corona?

Answer 5 – FAKE

Flipkart Fake or Not 12 July 2020 Answers

Q1. Eating Garlic Can Prevent you From Coronavirus?

Answer 1 – FAKE

Q2. Hindi Translation of Mask is nasikamuka….?

Answer 2 – Not Fake

Q3. Rs.2000 Notes to be Banned and Rs.1000 Notes to be reprinted?

Answer 3 – FAKE

Q4. Furniture Now can Grow?

Answer 4- NOT FAKE

Q5. Chameleon change the Color of Camouflage themselves?

Answer 5 – FAKE

Flipkart Fake or Not 11 July 2020 Answers

Q1. Rising Nose With Salne Prevents Coronavirus Infection?

Answer 1 – FAKE

Q2. Chaywanprash Flavoured Icecream is Available in Market?

Answer 2 – NOT FAKE

Q3. Gym Equipment Move with Paranormal Forces?

Answer 3 – FAKE

Q4. Kartik Aryan’s Ambition to be an Actor led to His Breakup?

Answer 4 – NOT FAKE

Q5. The Federal Government is Giving Rs.5000 ?

Answer 5 – FAKE

Flipkart Fake or Not 10 July 2020 Answers

Q1. Telegu is the 2nd Best Script in the World? Answer 1 – FAKE

Q2. Pneumonia Vaccine can Protect you From Covid19 Answer 2 – Fake

Q3. Male Patients Were Prescribed for Pregnancy Test By Jharkhand Doctor? Answer 3 – NOT Fake

Q4. Rajanikant Never Said ‘Enna Rascala’? Answer 4 – Not Fake

Q5. An Ostrich Berries it’s Head in the sand When It’s Scared? Answer 5 – Fake

Flipkart Fake or Not 9 July 2020 Quiz Answers –

Q1. More use of sanitizer Can cause Cancer? Answer 1 – FAKE

Q2. Dr. harsh Vardhan selected as WHO’S chairman? Answer 2 – Not Fake

Q3. directly looking at the sun during an eclipse Can cause Blindness? Answer 3 – Fake

Q4. Rohit Shetty Was dresser in the early days? Answer 4 – Not Fake

Q5. Electric blubs can be used to spy on us? Answer 5 – Not Fake

Flipkart Fake or Not 8 July 2020 Quiz Answers –

Q1. Spraying Alchohol on Your Body Kills Corona Virus?

Answer – FAKE

Q2. Money Steels Blood Samples of Corona Virus?

Answer – Not Fake

Q3. Mukesh Ambani Removed SRK From Jio Ads?

Answer – FAKE

Q4. Mount Everest is Tallest Mountain on Earth?

Answer – FAKE

Q5. Finding an Rs.10 Coin in Soil is Considered as a Treasure in India?

Answer – Not Fake

Flipkart Fake or Not 7 July 2020 Quiz Answers –

Q1. Corona Virus can be Transferred through Mosquito Bites?

Answer – FAKE

Q2. Sonam Tweeted Her Privallage is her Karma?

Answer – Not Fake

Q3. Human Tongue has a Unique print?

Answer – NOT FAKE

Q4. Bats are Blind?

Answer – Fake

Q5. Spreading Fake News Can Get You Arrested?

Answer – NOT FAKE

Flipkart Fake or Not 6 July 2020 Quiz Answers –

Q1. Gargling with Bleach Prevent Covid-19?

Answer – FAKE

Q2. The World Industry Comes from Indus River

Answer – FAKE

Q3. Peanut is not a Nut?

Answer – NOT FAKE

Q4. SRK’s next Flim is tipu sultan

Answer – FAKE

Q5. RBI has banned Google Pay?

Answer – FAKE

Terms & Conditions of Flipkart Fake or Not

  • The Winners Will Get Their Prize Within 60 Days
  • You Can Attempt Flipkart Fake or Not Offer Only Once.
  • Flipkart Fake or Not can be found inside Flipkart Games Section.
  • You Can Win Any Reward from 5 Supercoins to Rs.1000 Flipkart Gift Voucher.
  • The Contest is made for fun.
  • You Can Attempt Quiz Daily and get a Chance to Win Daily.

For Latest Posts, Visit TechnoManiac

Facebook Page : https://www.facebook.com/TechnoMaaniac

© 2020, TechnoManiac